divendres, 14 de febrer del 2014

CC Motxilla Pandielleando




Bufff... gaire bé 4 mesos sense publicar res!! I no per falta de ganes, sinó de temps!!
 Suposo que és una de les coses que tens pendents però està al final de la llista de "no prioritari"..

Independentment de tot això, estic ben entretinguda i els ratets lliures que tinc, alguns els dedico a anar cosint alguna coseta.

Ara l'hi ha tocat el torn a la motxilla que proposava Yolanda del blog Pandielleando.
Necessitava una motxilla d'aquest estil. Còmoda, lleugera i lo suficientment gran com per posar tot el que necessito en aquests moments (roba de recanvi, bolquers, tovalloletes, aigua, algun conte, colors,...) I portant el peque a sobre amb el fular no puc dur bolsos i aquí tinc una de les solucions pràctiques....que ja he provat i li dono el vistiplau!!



Aquest cop he fet reciclatge a tope!! Tinc un munt de roba donada i meva que sempre li vaig donant sortida i una nova vida.
Així que amb uns retalets de pantalons texans, una camisa de topos i una loneta llisa tens una alternativa ben resistent!

Ara hauré de tornar a mirar i remenar per la pila de reciclatge i cosir-ne una altra...que tinc una demanda/regalet urgent i no vull que se'm demori massa.

Moltes gràcies Yolanda per organitzar aquest Cose Conmigo i si us passeu pel seu blog tindreu el tutorial molt ben explicat i amb fotos per fer la motxilla Ah!! i ho trobareu en 3 mides diferents per si voleu fer algun detallet pels petits de les cases!!

Apali! A seguir bé!!