diumenge, 3 de juny del 2012
Arròs amb llet
Una recepta molt fàcil i senzilla encara que potser no massa ràpida.
Agrada a la majoria de la gent i no sé perquè però ara que s'apropa el bon temps a mi em ve més de gust.
Ingredients: (per a 4 persones)
- 1 litre de llet
- 125 gr de sucre
- 200 gr d'arròs
- 1 branca de canela
- 1 pela de llimona
- 1 polsim de canela en pols (opcional)
Es posa la llet i el sucre a bullir.
Quan bull s'afegeix l'arròs, la canela i la pela de llimona. Ha d'estar uns 45 minuts aproximadament, a foc suau. S'ha d'anar remanant perquè no s'enganxi l'arròs (jo no l'he rentat abans de posar-lo a dintre de la llet, per això deixa anar més midó i tendeix a enganxar-se).
Quan ha passat el temps de cocció es treu la canela i la llimona i es serveix en bols o en els recipients que volguem. Si es vol, s'espolvoreja una mica de canela per sobre.
Quan ja està fred (també es pot deixar una estona a la nevera) es pot menjar.
Apa! Què vagui de gust!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari