Per cert, la foto no fa justícia a la bó que està!! |
Recepta fàcil i ràpida pels amants del xocolata!
Encara que pugui semblar un postre molt americà i no massa habitual per aquestes terres, la veritat és que s'assembla molt al bizcocho tradicional amb la diferència que se li afegeix xocolata i anous.
A nosaltres ens ha agradat molt, però si t'agrada molt la xocolata negra, t'encantarà.
Ingredients:
-220 gr xocolata negra per postre
- 3 ous
- 310gr sucre
- 180gr farina
- 1 sobre de llevat (levadura)
- 160 gr d'anous pelades
- 180gr de mantega
Per començar es baten els ous amb el sucre en un bol, fins que augmenti el volum.
Després, s'afegeix la xocolata (prèviament desfeta al microones o bany maria, vigilant que no es cremi, sobretot!!
Un cop ben remenat,s'afegeix la mantega, també desfeta i es barreja tot bé
Ara es posa la levadura i després la farina, s'ha d'anar avocant a poc a poc i remenant molt bé perquè queda una massa molt espessa i costa una mica que quedi ben homogeni (una miqueta de paciència!!)
Per acabar s'afegeixen les anous (que les haurem aixafat amb un curró o ampolla)
Quan ja tenim tot això fet, ho avoquem en un motlle i al forn durant uns 35-40 minuts a 180º
i ja està fet!! un cop fred, ja està llest per menjar!!
Consellets de la sister:
- Es pot deixar a la nevera, que fresquet es menja molt bé i sobretot amb aquestes calors es manté millor.
- Si sobra, es pot guardar al congelador. Talladet a daus. Es conserva estupendament bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari