dijous, 7 de març del 2013

Marxant una d'arròs amb formes!!


Tarda de pluja, d'aquestes que no et planteges ni sortir de casa per res del món...així que fem una activitat amb materials que tenim a casa (segur!)

Què necessitem?? doncs poques coses...arròs, una capsa i cosetes petites per amagar. Nosaltres hem agafat uns formes d'escuma  de colors que teníem.

Així que en un moment ho tenim muntat i a la peque llesta per gaudir amb les sensacions...tocar, sentir, escoltar i buscar...

Primer posem l'arròs a la capsa perquè les mans curioses es familiaritzin amb ell...



Afegim les diverses formes de espuma de colors i amb l'ajuda de la Ona, les anem amagant ...que no es vegin, e??



Ara es suma la sensorialitat i la experimentació amb la recerca dels petits tresors...(es pot posar qualsevol cosa que sigui menudeta)






A part, vaig preparar una fulla amb totes les formes dibuixades i a mesura que les anava trobant havia de col·locar-les al lloc corresponent...fixant-se amb el color, la forma i el tamany.



Va estar una bona estona entretinguda jugant,fins i tot va voler repetir...cosa que em va estranyar una mica, però bé, vam posar altre cop les formes a dintre, va començar a buscar-les i llavors va passar el que ja em temia que passaria...va començar a volar l'arròs!!  Era previsible i mooolt temptador per aquestes petites manetes...

Així que, vam plegar i ens vam dedicar a escombrar i recollir tots els granets del terra...



...Encara me'n trobo algun per algun raconet de la casa...però tot i l'escampall, vam passar una tarda molt profitosa!



1 comentari:

Deixa el teu comentari