divendres, 8 de febrer del 2013

Segona residència?? Per què no??




Suposo que és una actitud normal en tots els nens petits, que busquen algun raconet de la casa per estar tranquils, amagats, en el seu món imaginari o mirant el món real....Si més no, la Ona feia temps que semblava que m'estava "llençant senyals" al respecte,..agafava un coixí i es posava en un racó en concret i s'hi passava estona amb ninos o amb contes o ella sola parlant, cantant o simplement mirant en silenci des de la seva perspectiva d'infant.

Això em va fer decidir en fer alguna cosa al respecte, adequar aquest petit racó en un espai on es pogués sentir més còmode, a gust...i per tant, fer una casa de cartró em semblava la millor opció....

El primer objectiu era trobar una capsa prou grossa perquè hi cabés perfectament (no només ella sinó també en el lloc de destí)...Va ser fàcil...Una capsa de bicis (tenim una botiga al costat de casa que cada dos per tres les llences i tenen un tamany considerable!!).



Segon objectiu,  fer-me amb un bon cúter...i després de prendre unes quantes mides, em vaig posar de cap a la feina..sinó ja em veia la capsa donant voltes durant una temporada...

1) Tallar les dues cares allargades amb el cúter i doblegar-les a la mida decidida. Si les unim tindrem un rectangle. Jo he encolat les parts amb silicona calenta....(és ràpid i dóna molt bon resultat)




2) Ara fem la teulada. Jo vaig utilitzar un altre lateral d'una altra capsa de bicis!! D'aquesta manera em donava marge per fer una teulada prou alta perquè la Ona pogués estar dreta a dins sense problemes.

Ja va agafant forma,oi??



3) Es fan les portes i  finestres que vulguem. Nosaltres tenim una porta en un dels laterals grans i tres finestres. La part oberta que queda entre la teulada i les parets la he deixat tal qual, d'aquesta manera entra més claror.
En dues de les finestres hem fet com unes balconeres amb restes de cartró...




4) L'estructura ja està feta...Ara només falta pintar-la i posar detallets.
A la porta hi vaig posar una tela perquè resultés més còmode d'entrar.
I sincerament, no tenia moltes ganes de pintar tota la casa per tant només vaig pintar els marcs de les finestres i portes; la teulada i les quatre cantonades. A part de posar algunes floretes i animalets...per donar-li un toc primaverenc...



Vam posar una bústia (reciclada d'una capsa de cereals)
A dintre, perquè resultés més còmoda vaig forrar una esterilla primeta que no utilitzàvem amb tela polar vermella i hi vaig posar un coixí de goma espuma.
I en el balconet, uns rotllos de paper de vàter tallats per la meitat i pintats a mode de jardineres.

Què us sembla?? Resultona oi??
Doncs la prova de foc era que a la peque li agradés i la fes servir...i podem dir que prova superada.
Està al raconet previst i ella s'hi està moltes estonetes tranquil·la jugant o pensant en les seves cosetes.

Així que ja sabeu si voleu venir a passar uns dies o a fer un colacao....esteu convidats!!



7 comentaris:

  1. Us ha quedat genial!!!
    Petons de dissabte

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!! la peque està encantada!! Això de fer nosaltres les coses..no té preu!
      muxets!

      Elimina
  2. qué bonita!! me encanta la puerta y todos los detalles que le habéis puesto!! nosotros hicimos una y la "decoraron" mis leoncitos... y ha pasado a mejor vida (al fuego!jejeje!!) Es lo bueno que tiene el cartón!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias!!
      Esto es lo bueno que tiene el cartón....cuando ha dado su uso a la basura (que nosotros no tenemos fuego!!)jeje
      muxus!

      Elimina
  3. Xalet rustic 5 estrelles, segur confortable, m'invitareu a passar uns dies? je je.... molt guapaaa... Ona encantada oi?... petonetssssss

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. Oi tant, ja saps que pots venir quan vulguis.....
      i la Ona estarà molt contentaaaaaa....jajja
      petonets!!

      Elimina

Deixa el teu comentari