dimarts, 28 de febrer de 2012

Magdalenes


Ja feia dies que no publicava res, així que tornar amb una dolça entrada em sembla una bona idea.
Una companya de classe ens va portar unes magdalenes casolanes per celebrar el seu aniversari. Com que li van quedar molt bones li vam demanar la recepta.
Aquest cap de setmana no em vaig poder ressisitir i les faig fer també.
Resultat: boníssimes!! Com que en van sortir moltes, quina millor manera de compartir-les fent un berenar amb els amics.
Així que, perquè pogueu fer vosaltres un bon berenar amb la gent que volgueu us passo la recepta.

Ingredients:
  • 3 ous 
  • 175 gr de sucre
  • 60 ml. de llet
  • 190 ml oli d'oliva (si és de sabor suau, millor)
  • 210 gr. de farina
  • 7 gr. de levadura
  • una mica de sal
  • una mica de canela en pols
  • pell de llimona ratllada
 Procés:
  • Es barreja el sucre i els ous a velocitat suau (si es fa amb el minipimer), després s'afegeix la llet i després l'oli. Ha de quedar una massa homogènia.
  • En un altre recipient es barreja la farina, la levadura, la canela, la sal i la pell de la llimona. I s'afegeix a la massa feta anterior.
  •  Es barreja tot a una velocitat ràpida durant uns 2 o 3 minuts.
  • Es deixa la massa a la nevera, com a mínim una hora.
  • Quan ha passat aquest temps, es treu de la nevera i es barreja manualment.
  • S'encen el forn perquè es vagi escalfant a 250º
  • S'afegeix la massa als motlles de paper per magdalenes o als de silicona. Només s'omple 3/4 del motlle.
  • Quan els motlles estan preparats es posa al forn, baixem la temperatura a 210º i ho deixem aproximadament uns 15 minuts.
Jo vaig fer servir uns motlles petits i em van sortir unes 30 magdalenes, per tant, en mides més grans, surtirien unes 15 aproximadament.
No costa gens de fer-les i el resultat realment és boníssim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari