dimecres, 29 de febrer de 2012

Teatre de taula


Aquest és un teatre de taula, fet de manera molt senzilla però amb molta il·lusió per la Ona.
No té massa secret explicar com està fet, tot i així, ho faré.
Jo he utilizat una tabla de contraxapat perquè és primeta i per tallar-la i lijar-la és més facil i la fusta no pesa massa i es pot transportar a on volguem fàcilment.
Doncs, es talla dos quadrats iguals (jo he fet unes mides de 45 x 45, aproximadament),
Un serà el frontal, per tant he dibuixat unuqadrat més petit a dintre i he tallat aquesta fusta de dintre. Serà l'escenari.
L'altra quadrat es talla per la meitat, així seran les portes i el suport un cop queda obert.
He utilitzat 4 visagres unint les portes amb l'escenari.
Per què el telò s'aguanti, he posat un parell de femelles a banda i banda de l'escenari (per la part del darrera) i li he passat un cordill de banda a banda.

Si es pinta una mica (jo no tinc massa gràcia la veritat) el resultat està molt bé i l'important és que a la peque de la casa li encanta.

M'agrada molt el resultat tot i que si m'apropo molt, veig molts fallos, trocos de fusta mal lijats o irregulars,però més igual, l'important és que l'he fet jo soleta amb tot el meu amor i la meva bona intenció,que és el que realment importa.

 

 Tenim unes titelles de dit que vam comprar al Ikea, que van perfecte per inventar històries i entretindre a la Ona. També estic pensant que algun dia m'animaré a fer les nostres pròpies titelles, que no és massa complicat.

A més, com que estava animada, li he fet una bossa al teatre, per tenir-lo ben endreçat i cuidat.
A dintre li he fet una butxaca per guardar les titelles perquè no es perdin, perquè ja se sap, en un moment desapareixen totes i ja no les trobes!!
per tancar la butxaca i la bossa, he utilizat els snaps....els acabo de descobrir i són una bona idea i fàcils de col·locar.

.....que comença la funció!!!   ....Us animeu??

1 comentari:

  1. que bonic aquest teatre! i la bossa preciosa, és la manera de que quedi tot endreçat, cada cosa al seu lloc...

    ResponElimina

Deixa el teu comentari