dimarts, 28 d’agost del 2012

241 Tote




241 Tote?? A priori sembla el còdig d'alguna cosa rara però res més lluny de la realitat, és el nom del model d'un bolso dissenyat per Noodlehead (podeu veure aquí el bolso i què fer per descarregar el patró).

Fa unes setmanes, Yolanda del blog Pandielleando va proposar fer avui aquest bolso.
Perquè avui?? doncs perquè  resulta que avui és el dia 241 de l'any (si.., jo tampoc ho sabia, no m'havia parat a contar els dies!! així que ens en fiem! ja ja) i per celebrar-ho, aprofitant la coincidència numèrica, ens proposa fer-lo.

Jo com que últimament m'apunto a un bombardeo i especialment si està relacionat amb la costura em llenço de cap, doncs no em vaig poder resistir i també em vaig sumar a la proposta. No només pel bolso (que no em direu que no es guapo i original) sinó perquè és una manera d'anar millorant i aprenent  amb la costura.

Si sóc sincera, alguna part del bolso, m'ha costat una mica.... volia que em sortís perfecte i en algún moment m'he trencat les banyes perquè no em quedava del tot bé (per exemple, al unir les parts laterals amb les parts centrals....m'he barallat amb les agulles i la màquina, però al final!! jeje he guanyat jo!! I penso que ha quedat la mar de resultón!! No???




A més li he afegit una butxaca extra a dintre, una mica més petita i que es tanca amb un snap, ideal pel movil o per la càmara de fotos o pel que es vulgui.

En fin!! Una monada de bolso que segur que en faré algun més que com a regal és ideal!

Gràcies Yolanda per la proposta i a l'espera de més!!

6 comentaris:

  1. Muy chulo! Me gusta como destacan los bolsillos :-)

    ResponElimina
  2. Me encanta! me parece precioso! acabo de conocerte hoy, me quedo por aquí!

    ResponElimina
  3. Que xulo t'ha quedat! m'agrada molt

    ResponElimina
  4. Gracias! Me estoy poniendo colorá!! Más me ha gustado a mi participar en esta propuesta!!

    ResponElimina
  5. ¡HOLA! Aquesta és la primera vegada que entro en un blog, en general, de qualsevol cosa... ¡¡¡però és que el 241 és fantàstic!!!. El vaig descobrir ahir i vaig com loca cercant el patró ¿¿no es pot aconssegui d'una altra manera que no sigui per internet a Noodlehead??. Gràcies mil...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, és un bolso mooolt xulo,és cert..però em sap greu dir-te que si, l'única manera és comprant el patró en la seva web (també et donen el tutorial amb fotos molt clares del pas a pas). Però crec que val la pena, a més, et surtirà baratet, són 8$ que amb el canvi son uns 6€.

      Elimina

Deixa el teu comentari