dilluns, 20 d’agost del 2012

Rinyoneres per tothom!!



Avui és el dia de les presentacions oficials de les rinyoneres proposades per Inma del blog Para mi peque con amor.
En la seva entrada proposava dos models a fer. Un senzillet i un més complexe.

Per mi les riñoneres són un complement que m'agrada molt, sobretot per portar a l'estiu, que trobo còmode, petit i pràctic.
Resulta que jo fa anys ja en portava una i desde feia un temps que em rondava pel cap fer-me'n una nova perquè la meva estava molt destroçada i atrotinada. Per això quan vaig veure la proposta, no vaig dubtar de fer alguna. Ara bé..quina? Doncs, com que no em decidia em vaig llençar a fer les dues perquè estava segura que les utilitzaria i a més, és la forma de practicar amb la costura i anar millorant.
Però com que e lmeu cap no parava de rumiar i les ganes de cosir tampoc, em vaig decidir a fer la que jo havia utilizat sempre. Vaig treure els patrons i em vaig posar manos a la obra.

Estic molt contenta amb els resultats, amb les tres..són models diferents però a la vegada molt semblants.

1) Primer model

Està feta amb una tela de Ikea, té una butxaca amb cremallera i la tela de l'interior és de color granate (restes de tela d'una cortina, també de Ikea que vaig tallar el que em sobrava en el seu moment).
Com és un model senzill que consta només d'una butxaca, pot servir  per portar poques coses però la butxaca és prou gran i ample.
No em va costar massa a fer-la, l'únic que he de modificar és la llargada del cinturó, que em va quedar una mica justet o curt. A mi m'agrada portar-lasota de la cadera i com vaig fer-la massa justa no m'arriba a tancar a la zona interessada. Així que més endavant ho modificaré, la faré més llarga i listo!
Aquí us deixo el tutorial per fer-la.

2) Segon model



Aquesta és una passada. El resultat m'agrada molt, és super xula, còmode i la veritat tot i que sembla molt difícil de fer, si es segueix el tutorial es fa amb una rapidesa increïble..i el resultat...de professional!!
La tela estampada també és de Ikea i les llises són cotó. Porta dues cremalleres, una superior i l'altra a dintre de la butxaca (que per cert, aquesta es tanca amb un snap!).
Com a detall interessant, la llargada de la cintura és regulable, per tant, apte per tothom!
Sencillament, genial!!
Qui s'animi a fer-la, aquí trobareu el tutorial.

3) Tercer model

Aquesta és un tercer model, el que he fet jo treient el patró de l'antiga rinyonera que tenia.
Seria una aproximació al segon model, tot i que més senzilla però igual de còmode,completa i pràctica.
També té una butxaca amb cremallera a dintre i una altra butxaca superior que no es veu perquè queda entre la part frontal i la del darrera, al mig. Es tanquen amb velcro. Com l'anterior també es tanca amb doble banda de velcro per fer-la més segura i resistent.

Vista frontal de la rinyonera, on es pot veure la butxaca del davant

L'interior de la butxaca frontal, on es veu la cremallera de la butxaca interior

Visió superior dela butxaca que queda a la part de dalt, enmig de les dues parts frontal i del darrera
Qui estigui interessat/interessada en fer-la (i no estigui massa saturat de fer rinyoneres!!jiji) us deixo un enllaç als patrons que he fet servir, us podeu descargar el document en .pdf clicant aquí i un llistat amb el material necessari (que no és massa!) i demà dimarts o dimecres, penjaré el tutorial amb els passos i explicacions.

4 comentaris:

  1. ¡Me encantan las tres! Pero la gris me parece super bonita!!! Oye, ya pondrás título a la entrada que sino no puedo poner el enlace!!!
    Bueno, te he dicho la gris, pero las telas de la segunda me encantan también, me gusta mucho la combinación que has hecho. ¡Te han quedado perfectas! Un besico y muchas gracias por participar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti por proponerlo!!
      Ah!!, marchando una de título....listo!

      Elimina
  2. Hola, no puc descarregar el pdf. Si algú el té m'ho pot enviar si us plau? belovedhadali@gmail.com
    Júlia

    ResponElimina

Deixa el teu comentari