dimarts, 2 d’octubre del 2012

Imprimacions amb fulles



L'altre dia vam anar a buscar fulles per un parc per observar la tardor, veure els colors de les fulles com canvien, poder fer alguna manualitat amb elles i alguna coseta més.
Vam tornar a casa carregades de fulles de diferents tamanys, formes i colors preciosos.

Així que per començar hem fet imprimació amb pintura d'un parell de fulles. Hem escollit els colors més "tardorencs" (verd, taronja i vermell)




La Ona molt segura del que feia ha anat posant pintura pel revers de la fulla, quan ha quedat tota ben omplerta de pintura hem posat un paper a sota, hem donat la volta a la fulla amb molta cura i la hem apretat bé, per assegurar-nos que quedava tota en contacte amb el paper.




Un cop fet això, amb molta cura hem aixecat la fulla i....vualà!! ja tenim la imprimació feta!!



Queda super bonic, bé almenys a nosaltres ens ha agradat molt com ha quedat, tant que hem repetit un parell de vegades i amb una altra fulla de forma i tamany diferent.

És una activitat fàcil i molt ràpida que té com un toc màgic perquè el resultat no deixa indiferent a ningú i la cara que se't queda quan veus el que s'ha quedat estampat no té preu.

2 comentaris:

  1. Saps com ho fem nosaltres ? les estampem en samarretes !! queden super xules i fàcils de fer. samarreta blanca 100% cotó i pintura acrílica, per a que no marxi. un cop feta esperem a que s'eixugui i després la planxem pel darrera per a que quedi més adherida la pintura.
    Si ho proves ja m'ho diras !!

    petonets !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per la idea!! Segur que la provem!
      Muxets!

      Elimina

Deixa el teu comentari