divendres, 6 de juliol del 2012

On està la piloteta??

A veure...On està la piloteta??...Aquí?? i ara?? on és??

No, no m'he tornat boja. Pot semblar que estic entrenant a l'Ona per ser una trilera professional, (tot i que veient com estant les coses avui en dia, una ajudeta no aniria malament,oi?) però res més lluny de la realitat!!

És un simple joc de buscar la pilota amagada. Però ha sigut una passada com ha captivat a la peque...espero no estar influenciant-la cap a aquestes arts en el seu inconscient, jajaja


El simple fet de buscar la pilota (que està amagada a sota d'un cub) condueix a treballar l'atenció, la memòria i el fet de recordar l'objecte que ja no es veu.

Hem començat molt fàcil, només dos cubilets. Ho ha captat de seguida i podia recordar perfectament on estava la pilota.
Així que ho hem anat complicant una mica, posant més cubilets i movent-los molt, d'una banda a l'altra.



El fet que hi hagués més nombres de cubs no ha sigut un problema, ha sigut capaç d'estar atenta a on es posava la bola i aixecar el correcte. Es posava súper contenta quan la trobava.


Ara bé, quan començàvem a moure els cubilets d'una banda a l'altre ràpidament i ha hagut moltes vegades que s'ha perdut i aixecava el cub equivocat (baja que jo també m'hagués equivocat).
  I la seva cara de desconcert quan aixecava la peça i la pilota no estava a sota no tenia preu!! Llavors es posava a aixecar-los fins que la tornava a trobar.




Hem estat més de 10 minuts jugant...fins que ha passat un avió i ha perdut l'interés pel joc...jaja

Segurament que repetirem un altre dia, ens ho hem passat molt bé i a més, hem jugat tots tres (que no sempre ho podem fer).  Què més es pot demanar?!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari