dimarts, 31 de juliol del 2012

Pintem amb una joguina d'arrastre



A la botiga de xinos venen unes joguines d'arrastre de plàstic, és una roda amb una bola a dintre que quan l'arrastres amb el pal fa soroll.
Doncs bé, nosaltres en tenim una, la Ona no la utilitza massa, a més, cada dos per tres es desmonta el pal i això li empipa una mica...ja se sap, coses dels xinos...
Avui li hem trobat una nova utilitat. L'hem fet servir per pintar, com si fos un rodillo.


L'Ona  ha escollit tres colors, hem posat una mica de pintura en una safata i apa! a escampar-ho pel paper!
Quin ha sigut la sorpresa...que no pintava del tot bé, és a dir, que només es quedava la pintura pels contorns perquè sobresortien una mica més de la resta i per tant, quedaven dibuixades línies... així que hauré de pensar alguna cosa per aconseguir que es marqui tota la roda i pintar millor...Però tot i així, ens ha agradat força el resultat i la tècnica.




Després amb la pintura sobrant, l'Ona no s'ha pogut resistir i com que anava descalça, ha posat els peus a dintre la safata i s'ha pringat de pintura. Així que hem aprofitat per pintar amb els peus al paper. 



 Ha sigut molt divertit, sensorial i a més, hem pogut veure com quedava la seva petjada dibuixada.




  Interessant!! Aquests dies de calor s'han d'aprofitar d'alguna manera, no?? i després una bona remullada per treure tot el color de sobre i listo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari