dijous, 20 de desembre del 2012

Pintura amb globus

"Pinta, Pinta" em diu la Ona, sembla que té ganes de pintar una estona. Així que ens posem "manos a la obra", ens preparem amb les bates i se'm ocorre fer una activitat que havia vist per Internet (no recordo en quin blog) on pintaven amb globus una mica inflats.
Com que tenim els materials (pintura, globus i cartolina) ens engresquem a provar.
La Ona s'encarrega d'escollir els colors. Sembla que està una mica passional i plena d'energia...escull el vermell i després el groc....




Comencem amb l'activitat. Això de pintar amb el globus li resulta estrany però a la vegada divertit.
Es tracta d'anar picant sobre el paper i en funció de la força que facis al apretar queda una circumferència més gran o més petita amb un efecte molt curiós.



Quan vaig veure aquesta activitat quedaven les rodones separades les unes de les altres i amb el efecte molt nítid. Però clar, a una nena petita no li pots dir que no piqui tant perquè t'interessa veure "l'efecte", (a veure si que li pots dir, però penso que encara no ho entendrà i potser no és el seu interès ), la finalitat no és aquesta sinó que gaudeixi amb el moment i l'activitat.



Com que s'ho ha passat molt bé i és alguna cosa que es prepara molt ràpidament. Vaig pensar que ho podríem repetir un altre dia, fent la postal de nadal per enviar a  la família. Així que vam buscar cartolina blava i pintura blanca (per simular la neu i l'hivern) i ens vam posar a estampar.



Per donar-li un toc més nadalenc, li vam posar per sobre la pintura encara molla, una mica de purpurina.



Un cop sec, la dobleguem per la meitat, posem un escrit desitjant bon nadal i unes firmes de tots nosaltres i tenim una postal la mar de rebonica i feta per la Ona amb tot el seu carinyo. Què més es pot demanar???....Doncs, que arribin a temps!!!jajaja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari