dilluns, 21 de maig del 2012

Motxilla Manduca




Farà unes setmanes Inma del blog Para mi peque con Amor, va fer un sorteig d'una motxilla portabebés que havia cosit ella (és una manduca per que la porti un nen).
Nosaltres ens vam apuntar com molta altra gent, i vam tenir la gran sort que ens va tocar!!
Sincerament ens va fer molta il·lusió, pequè està fet per una mare que fa moltes coses per i amb el seu fill. És un blog que a mi  m'inspira molt i m'agrada seguir perquè tot ho fa amb molt d'amor i té unes idees increïbles.

Avui doncs, hem anat a buscar el paquet a correus, teniem moltes ganes de rebre'l i em tornat ràpid per veure que hi havia a dintre!! Quina emoció!!!!

 Al arribar a casa, us podeu imaginar, corrents al menjador per obrir el paquet!!!. La Ona està feta una experta obrint paquets, així que amb la seva delicadesa habitual, ejem, ejem!! ha trencat els papers. Es notava que tenia ganes de veure què hi havia dintre (i no era la única, jo també ...bé, i la Llufa (la nostra gata)!! 


Mare mevaaaa!!! A dintre la capsa hi havia moltes coses!!! Inma, ostres!! no calia de veritat!! Ha sigut una gran sorpresa!!



Us ensenyem què hi havia:.......trtrtrtrtrtr (redobles!!)
- La motxilla!!....Oi que és bonica?? està super ben feta i la tela és molt molt maca. Inma ets una experta, suposo que ja t'ho hauran dit, però em sembla que hauries de patentar la idea perquè és clavadeta a la de veritat


- Una bosseta!!! De color blau turquesa amb uns detalls de cercles. Per guardar la motxilla a dintre o també per portar penjada. T'ha quedat preciosa i la combinació de colors, superxula!



- Un gall d'indi de colors!! Una activitat per associar els colors de les plumes i per treballar la motricitat fina. ideal!! La Ona el primer que ha fet ha sigut treure totes les pinces (això ho té controlat!!) però encara no sap posar-les, així que em demanava ajuda per posar-les. És una activitat que ens anirà ideal per fer pressió amb els dits i per conèixer colors. Gràcies!!



- Els colors secundaris!!. Una altra activitat per associar colors, aquest cop es tracta de posar unes boles (per cert, superdivertides amb els seus ullets!!) dins del forat corresponent. A la Ona li han fet molta gràcia, no parava de saccsejar les boletes perquè els ulls feien soroll.



- Les perles Montessori!!! Les famoses perles Montessori, quina gràcia!! Per associar les perles amb els números, això serà per més endavant, quan sigui una miqueta més gran


Després de veure tot el què hi havia a dintre i meravellar-nos i provar-ho tot, hem anat a buscar la Uxue (la nina de la Ona) i li hem posat la motxilla.


Us podeu imaginar la situació!! Passejant per tota la casa, amunt i avall amb la seva nova motxilla i la nina a dintre, quina gràcia!! Li anava tocant el cap, mirant-la, rient. Anava encantada i no hi havia manera de treure-li!!


A la Ona li ha encantat i a nosaltres també!!
Des de aquí Inma, et volem agraïr tot el que ens has fet arribar, estem super agraïts i em repeteixo, no calia!! així que moltíiiiiisimes gràcies de tot cor!!
Ens hem sentit molt afortunats de que ens toqués aquest sorteig tant magnífic però per altra banda ens quedem una mica tocats perquè no sabem de quina manera agrair-t'ho.
De moment, una de les coses que si podem fer és donar-te les gràcies i enviar-vos a tots 3 un petó moooolt fort de part nostre!!

Ona, Jon i Estel

1 comentari:

  1. Estel, qué bien que os haya gustado!! No me lo tienes que agradecer de ninguna forma, tus palabras han sido más que suficiente, me gusta compartir lo que hago y ya está!! Un besico.

    ResponElimina

Deixa el teu comentari