dissabte, 2 de juny del 2012

Activitats d'aprenentatge



És un tapís de feltre on hi ha cosides diferentes activitats que ha de fer el nen relacionades amb la vida pràctica (com deia Montessori).

Són activitats reals, on el nen pot aprendre a resoldre els obstacles que li surgeixen en aquestes petites tasques habituals per anar millorant la seva autonomia.
Es tracta d'aprendre l'acció d'obrir i tancar mitjançant diferents elements.

El nostre està format per: cremalleres (posades tant en horitzontal com en vertical perquè el moviment que s'ha de fer és molt diferent), botons de diferents mides, snaps, velcros, civelles, cordar fils.

A la Ona quan li vaig presentar l'activitat, la va mirar encuriosida però tampoc va mostrar massa interés. No és molt motivant per si sola si no hi ha alguna cosa que la pugui fer engrescadora.


 Així que per captar una mica d'interés li vaig amagar coses a dintre, d'aquesta manera el fet d'haver d'obrir per veure què hi havia a dintre resultava molt divertit. Ara si!!


 Va aconseguir obrir cremalleres i velcros sense cap dificultat. Ara bé, els snaps ho podia fer si l'ajudes una mica aguantant-li la roba perquè li resulten una mica forts. En canvi els botons i la civella encara no ho sap fer. Però anirem practicant perquè és important i a més, ho podrà posar en pràctica ben aviat, com per exemple al descordar-se els botons de les jaquetes o pantalons, baixar cremalleres dels abrics o bosses,....




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari