dimarts, 12 de juny del 2012

Ajudo a fer el conte...pintant!!

Fa uns dies vam fer una entrada sobre el conte del Camaleó Arc de Sant Martí (cliqueu aquí per veure-la) representat a la moqueta que tenim a la porta.

Molts dels diferents elements i personatges del conte els va fer la Ona, si si... vam tenir la seva gran ajuda i amb molt de gust va participar en l'elaboració del conte.

Ho va fer pintant i per fer-ho més divertit i motivador, vam utilitzar diferentes tècniques, bé millor dit, diferents materials perquè experimentés i gaudís amb cada un d'ells.

Un cop ho vam tenir tot sec, ens va tocar el torn a nosaltres, ja que vam dedicar-nos a retallar la forma que necessitavem.

Per fer la herba on s'amaga la serp vam utilitzar pintura verda i groga i la Ona pintar una cartulina mitjançant uns rodets que estampen de forma curiosa i el resultat va ser aquest.


Després li va tocar el torn a la serp, amb pintura rosa i blanca i una espátula de cuina. Es tractava de sucar l'espátula o espumadera (no sé) i anar marcant la cartulina...però us podeu imaginar...va començar a poc a poc, de forma podriem dir que gairebé delicada i va anar animant-se i semblava que estava caçant mosques, mare meva! Quins cops!! Però ens va agradar molt el resultat.



Per fer la roca, vam utilitzr pintura taronja , blanca i negra. Vam posar la cartulina marró dins d'una safata, i vam posar la pintura i unes caniques i..apa, a moure-les cap a una banda, cap a l'altre....l'Ona estava encantada amb els recorreguts que es dibuixaven i intentant agafar les caniques



Per pintar el llop vam fer servir pintura negra i taronja i ens vam ajudar d'una pinya per anar marcant el paper. Va ser molt sensorial i a més, el resultat del més interessant, fent rodar la pinya quedava tot com esquitxat.


Ara li toca el torn a l'aigua on s'amaga el cocodril, amb pintura blanca,negra i blava i paper de bombolles, vam anar estampant tot el que trobava, va començar molt bé però va acabar pintant amb les mans i amb els dits, com si fes xip-xap!! però el resultat va agradar molt.


I finalment, el cocodril, vam fer servir la pintura verda i groga i vam estampar gots, millor dit, el conton dels gots o de pots que fossin rodons.
Va ser molt divertit perquè al aixecar el contorn, la fulla quedava marcada, així que contra més es feia més es quedava marcat...apa doncs, a donar cops sense parar!! què divertit!! això si que li va agradar a la Ona i a més, va quedar molt bé!


Què us han semblat les tècniques?? i l'artista??
Seguirem experimentant amb la pintura i amb els materials i segur que li demanarem ajuda per seguir fent coses interessants!

1 comentari:

  1. Ei, jo fa dies que volia fer quelcom semblant amb el David !! m'has donat l'empenta final... a veure que ens empesquem....

    gràcies !!!

    ResponElimina

Deixa el teu comentari