divendres, 29 de juny del 2012

Bizcocho de iogurt



Avui ha sigut l'últim dia de classe d'euskera.
Què ràpid passa el temps,mare meva!. Ja ha passat tot un curs i gairebé no me n'he adonat. Molts dels companys els veuré l'any que vé però d'altres no. Hem passat moltes hores junts i ara es farà estrany no trobar-nos cada dia, però reconec que m'acostumaré ràpid. Necessito vacances i "desconectar" per després agafar l'idioma amb ganes.

Per despedir-nos,hem fet un esmorzar. Cada un ha portat alguna coseta per picar.
Jo he dut un bizcocho, és un postre fàcil de fer i tens l'èxit assegurat.

Us deixo la recepta per si algú s'anima.

Necessitem:
- 3 ous
- 1 sobre de levadura
- 1 iogurt natural  (després utilitzarem  l'envás com a medidor)
- 3 "mides de iogurt" de farina
- 2 "mides de iogurt" de sucre
- 1 "mida de iogurt" d'oli (jo utilitzo de girasol, perquè queda més suau de sabor)

Es barrejen tots els ingredients en un bol.
Mentres es va preparant, podem posar a calentar el forn a uns 170º graus
S'avoca la massa en un recipent o motlle. S'ha de tenir en compte que si el motlle no és de silicona, s'ha de posar mantequilla perquè no se'ns enganxi després.
Ho posem al forn durant uns 35 minuts (per comprovar si està fet de dintre, es pot punxar un ganivet i si surt net significarà que ja estarà cuit.

Jo li he posat sucre glass per sobre, però es pot decorar de mil maneres i es pot posar a dintre relleno del que es vulgui (xocolata, melmelada) o posar-li pipetes de xocolata fondant per dintre.

De totes les maneres està boníssim!!

Bon profit i bon estiu!!

1 comentari:

  1. Que rico!!! dan ganas de comerse un trozo en compañía de un delicioso te. Besos

    ResponElimina

Deixa el teu comentari